Associació de veïns de Les Pedritxes

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2019 DE L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE LES PEDRITXES

El proper dimarts dia 12 de març de 2019, a les 20:00 hores es celebrarà l’Assemblea Ordinària 2019 de l’Associació de Veïns de les Pedritxes, de Matadepera.

L’ordre del dia és:

 1. Lectura i aprovació si s’escau de l’Acta de la sessió anterior de 6 de març de 2018.
  Projectes en els quals es troba treballant l’Associació i temes tractats amb l’Ajuntament. Explicació de les activitats dutes a terme al llarg de l’any 2018.
 2. Sotmetre a aprovació la liquidació del pressupost de l’any 2018
 3. Sotmetre a aprovació el pressupost provisional de l’exercici 2019
 4. Proposta d’activitats per a l’any 2019
  -Tastets Sant Sebastià. Gener.
  -XXIII Tardors musicals Les Pedritxes 2019. Dies 20 i 27 d’octubre.
  -Excursió familiar a LA PASTORA (Serra de l’Obac).Dia 31 de març de 2019.
  -Let’s Clean Europe. Maig 2019
  -Vigilància del barri
 5. Import de la quota anual de soci.
 6. Recollida de propostes, suggeriments, queixes i reivindicacions de caràcter comunitari a presentar per l’Associació, de manera conjunta, a l’Ajuntament.
 7. Propostes d’utilització del romanent de tresoreria de l’Associació.
 8. Precs i preguntes.

Des de l’Associació de veïns de Les Pedritxes volem animar-vos a participar-hi i fomentar l’aportació dels vostres suggeriments, queixes o temes a tractar per part de l’associació.

Si esteu interessats/des en formar part de la Junta Directiva de l’Associació de Veïns de les Pedritxes us podeu posar en contacte amb l’adreça electrònica associaciopedritxes@gmail.com

Si no formeu part de l’Associació, us convidem a formar-ne part omplint la corresponent butlleta d’inscripció que us facilitarem el mateix dia de l’Assemblea General.

Tant si formeu part part de l’Associació com si no, us recordem que teniu a la vostre disposició aquesta web i l’adreça oac@matadepera.cat, on podreu formular les vostres queixes i/o suggeriments sobre qualsevol incidència del barri.

Amb la finalitat de fomentar el col·loqui i la interrelació veïnal, un cop finalitzada l’Assemblea General tindrà lloc una degustació per a tots els assistents.

L’Assemblea es realitzarà a les instal·lacions del CD Terrassa Hoquei, ctra. de Terrassa a Talamanca km. 5,6.