Associació de veïns de Les Pedritxes

Reunió de l’Associació de Veïns. 5 de febrer de 2019

El proper 5 de febrer a les 20h30, al Club de Hockey CDTH, tindrà lloc la propera reunió de l’Associació de veïns de Les Pedritxes.

De forma excepcional, es tractaran els temes derivats de les accions necessàries per a tractar els robatoris que la nostre urbanització està patint.

Entre d’altres temes, es tractarà la possibilitat de contractar vigilància privada, la compra d’adhesius amb el Logo de l’Associació per a identificar els nostres vehicles i millores sobre les patrulels veinals que s’estan organitzant per part de l’Associació.

Assemblea General Ordinària

En el decurs de l’Assemblea es podran recollir els carnets de soci 2013. Si no hi podeu assistir els carnets estaran a la vostra disposició cada primer dimarts de mes en les reunions de la Junta Directiva que es duen a terme en el CDT Hockey.

AL FINALITZAR L’ASSEMBLEA HI HAURÀ UN SOPAR FRED AL MATEIX CDT.

Els Tastets de Sant Sebastià

Al voltant de la festivitat de Sant Sebastià, es celebra la festa major d’hivern, en commemoració d’un dels co-patrons de la vila. Les activitats estan organitzades per la Germandat de Sant Sebastià.

Cada any l’Associació de Veïns de Les Pedritxes participa en els Tastets, que consisteixen en una degustació dels millors plats, preparats per veïns i veïnes de la nostra urbanització.

PER A MÉS INFORMACIÓ VISITEU ELS APARTATS FOTOGALERIES