Associació de veïns de Les Pedritxes

L’Associació vol compartir amb tots vosaltres els millors moments dels actes més rellevants

Sant Sebastià: Tastets i Pi

Els Tastes s’organitzen cada any al voltant de la festivitat de Sant Sebastià durant la festa major d’hivern. Es proposa una desgustació dels millors plats, preparats per veïns i veïnes de la urbanització. L’Associació organitza diferents activitats i actes socials allarg de les jornades.

Foto de la Galeria

 

 

 

 

 

 

 


 Tardors musicals

Els Concerts de Tardor també es coneixen entre els veïns com a Tardors musicals de Les Pedritxes. Es celeblren sempre a l’esglèsia de Can Roure i s’organitzen cada any per poder gaudir d’un espectacle musical de primera línea. Els Concerts estan oberts a totes les veïnes i veïns, però el públic objectiu són principalment els joves. L’objectiu és despertar l’interés per la música i facilitar les relacions entre tots els veïns. També es busca fonamentar la relació cívica i la participació ciutadana.

 

 

 

 

 


 Excursions a La Pastora

L’excursió té un recorregut de 8 Km, anada i tornada. I tothom hi pot apuntar-se: el camí és apte per a bicicletes i també per a cotxets de nens. L’objectiu principal de l’excursió a La Pastora és fomentar l’interrelació amb tots els veïns de Les Pedritxes. Al final de l’excursió l’Associació organitza un esmorzar a les instal·lacions del restaurant de la Pastora. El paratge de La Serra de l’Obac és tranquil i agradable on els veïns podran compartir un matí tots plegats.

 

membres de l'associació

Alguns membres de l’Associació durant l’excursió a La Pastora, any 2013

Foto de la Galeria

 

 

 

 

 

 

 


 

Fotografies de la urbanització

També volem compartir imatges d’altres esdeveniments que creiem importants i d’intéres per al veïnat.

 

 

 

 

 

 

 


Recorda que també ens pots fer arribar les teves fotografies

Us volem animar a fer-nos arribar les vostres fotografies de tot el referent a la nostra urbanització; paisatges, festes, actes de l’associació. Per què volem fer bandera de nostre lema.

Ens pots enviar les fotografies al nostre correu associaciopedritxes@gmail.com o contactar-nos a través del formulari per a més informació.

 

VOLEM LES TEVES FOTOGRAFIES! – Visc a Les Pedritxes!

Visc a Les Pedritxes !!